Genelge ve Sektör Duyuruları
Haber Arşivi
ustok Nisan Kasko Değer Listesi
Birligimiz üyesi sigorta sirketlerinin sigortaladiklari motorlu kara tasitlarinin kasko degerlerini belirlemelerinde yardimci olmak üzere, piyasa fiyatlari gözönüne alinarak saptanan ve sektör içi bir hizmet geregi Birlik üyelerine duyurulan bu fiyatlarin yapilacak islemlerde esas alinmasindan, TSB hiç bir sekilde sorumluluk kabul etmez.

Listedeki binek, arazi taşıtı, hafif ticari araçların değerleri DOD - Doğuş Otomotiv Servis Ticaret AŞ’nin katkılarıyla oluşturulmaktadır. Kamyon, çekici, otobüs, minibüs, motosiklet, zirai traktör gibi araçların değerleri ise TSB tarafından hazırlanmaktadır.

DOD – Doğuş Otomotiv Servis Ticaret AŞ’den gelen değerlerin kontrolünde ve listenin Birlik tarafından hazırlanan bölümü için ikinci el araç ilan siteleri, ithalatçı, imalatçı firmalar ve bunların web siteleri, galeriler, konu ile ilgili süreli yayınlar, gazetelerin ikinci el ilanları ve bunların web siteleri, alıcı veya satıcı tarafından ibraz edilen fatura ve benzeri belgeler gibi kaynaklardan yararlanılmaktadır.

Duyuru Haber > Emekliliğiniz için Buluşuyoruz, Türkiye BESleniyor" Ankara etkinliği Basın Açıklaması
01.02.2019

Emeklilik Gözetim Merkezi (EGM), "Emekliliğiniz İçin Buluşuyoruz, Türkiye BES'leniyor" projesi kapsamında, Ankara’da, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ev sahipliğinde bir panel düzenledi. EGM Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Taylan Türkölmez, EGM Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ayhan Sincek ve TESK Genel Başkanı Sn. Bendevi Palandöken’in konuşmacı olduğu panelin moderatörlüğünü gazeteci Noyan Doğan üstlendi. TESK il başkanlarının da hazır bulunduğu panelde, Otomatik Katılım’ın 5 – 9 çalışanı kapsayan son fazı, bireysel emeklilik sistemlerinin yıllara göre gösterdiği performans, mevzuat değişikliği ve işveren katkısı hakkında bilgi verildi.

Etkinliğe dair basın bülteni için tıklayınız.