ustok Ağustos Kasko Değer Listesi

Duyuru Haber > Haziran 2020’de Ankara, Burdur ve Bursa‘da yaşanan sel felaketine dair basın açıklaması
07/07/2020

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), Haziran ayında Ankara, Burdur ve Bursa’da yaşanan sel ve dolu felaketleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Yaşanan afetlerde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli, sigorta sektörünün yaraları sarmak için afetlerin hemen ardından çalışmaya başladığını belirtti.

Sigortanın toplumsal bir dayanışma olduğunu ve sektörün koronavirüs salgını sürecinde sigortalıların yararını gözeterek aldığı kararlarla bunu bir kez daha kanıtladığını vurgulayan Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli şunları ifade etti:

Basın açıklaması için tıklayınız.