#SigortasızOlmaz Hayat Dışı Sigortalar Kampanya Bülteni

Türkiye Sigorta Birliği’nden farkındalık kampanyası

TSB yeni kampanyasıyla “Sigortasız olmaz” diyor

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), “Hayat bu, her şey olur. Sigortasız olmaz” sloganıyla bir farkındalık kampanyası başlattı. Konut, Devlet Destekli Ticari Alacak ve kasko-trafik ürünlerine odaklanılan kampanyada hayatta farklı risklerin söz konusu olduğuna ve sigortanın tüm bu risklere karşı güvence sağladığına dikkat çekiliyor. Hayatın içinden farklı kesitlerin yer aldığı kampanya filmi TV ve dijital kanallardan #SigortasızOlmaz hashtagiyle yayınlanıyor.

Hayatta risklerin her zaman olduğunu belirten Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli, “Koronavirüs pandemisi döneminde hayatta başımıza her an gelebilecek bu risklere karşı önlem almanın önemini bir kez daha gördük. Önlem almak söz konusu olduğunda ilk aklımıza gelen sigorta olmalı. Sigorta sektörü olarak olası risklere karşı sigortalılarımızın sağlığını, varlıklarını, tasarruflarını, hak ve alacaklarını koruyarak yarınlarını güvence altına alıyoruz. Pandemi dönemindeki uygulamalarımızla da sigortalılarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ortaya koyduk. Bu dönem sigortalı olmanın öneminin tekrar tekrar fark edilmesini sağladı. Biz de bu iç görüden hareketle ‘Hayat bu, her şey olur. Sigortasız olmaz’ kampanyasını hazırladık” dedi.

Bugünü de yarını da güvenle yaşamak için sigortalı kalın

Sigortanın bir gereklilik ve ihtiyaç olduğunun altını çizen Benli, “Pandemi döneminde zamanımızın büyük kısmını evlerde geçirdik. İşini dönemsel olarak durdurmak durumunda kalanlar belki alacaklarla ilgili sorunlarla karşılaştı. Araçlarımızsa her dönem doludan kazalara pek çok riskle karşı karşıya kalıyor. Peki, bu risklere karşı evimizi, alacaklarımızı ve araçlarımızı güvence altına alıyor muyuz? Bu kampanyayla bu soruyu sormayı ve sigortalı kalmanın güvenli yaşam için olmazsa olmaz olduğunu hatırlatmayı hedefledik” dedi.

Hayatın içindeki iyi ve kötü anlardan kesitleri ön plana çıkarmayı hedefleyen kampanya kapsamında evde aileyle güzel anlar geçirmek kadar su basması ya da hırsızlık gibi risklerin de olduğu, araçlarla tatile giderken ya da yolda herhangi bir hasarla karşılaşmanın mümkün olduğu, ticaret hayatının iniş çıkıları olduğu hatırlatılıyor. Olası risklere karşı sigortanın öneminin altını çizen kampanya “Sigortalı kalın. Bugünü de yarını da güvenle yaşayın” diyor.

Kampanya filmini izlemek için tıklayınız

KÜNYE

Reklamveren: Türkiye Sigorta Birliği

Reklamveren Temsilcisi: Elvan Yektin, Berkan Karakurt

Reklam Ajansı: K A R P A T Independent Advertising Agency

Ajans Başkanı: Karpat Polat

Genel Müdür : Melda Tarlan

Kreatif Direktör: Tolga Akyüz

Kreatif Grup Lideri: Çağlar Mertler

Kreatif Ekip: Besime Duman, Ferhat Çelik, Cansu Kozan

Müşteri Direktörü : Florentina Staicu Özkaner

Medya Ajansı : Doğan Albayrak, Alper Artam, Emre Gökbora – Gozone Medya Planlama A.Ş.

#SigortasızOlmaz Hayat Sigortası Bülteni

Türkiye Sigorta Birliği kampanyası devam filmiyle yayında

İyi günde de kötü günde de

“Sigortasız olmaz”

“Hayat bu, her şey olur. Sigortasız olmaz” sloganıyla bir farkındalık kampanyası başlatan Türkiye Sigorta Birliği (TSB), kampanyanın devam filmini yayınladı. Hayat sigortası branşına odaklanılan filmde, hayatta iyi günlerin de kötü günlerin de olduğu hatırlatılarak sigortanın önemine vurgu yapılıyor. Kampanya filmi dijital kanallardan yayınlanıyor.

Kampanyaya dair olumlu dönüşler aldıklarını belirten Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli, “Kampanyamızın ilk filminde hayat dışı branşlara odaklanmıştık. Yeni filmimizi ise hayat sigortası ile ilgili hazırladık. Bu filmde de hayatta pek çok risk olduğunu ve bu risklere karşı alınacak önlemlerin en başında sigortanın yer aldığını vurguluyoruz. Sigorta sektörü olarak hastalıkta, sağlıkta, eğitimde sigortalılarımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Aileyle geçirilen güzel anlardan, mezuniyet töreninden ve hastane odasından sahneleri ekrana taşıyan film, “Hayat, sigortasız olmaz” mesajıyla sona eriyor.

Kampanya filmini izlemek için tıklayınız

KÜNYE