ustok Ağustos Kasko Değer Listesi

Duyuru Haber > TSB Olağan Seçimli Genel Kurul sonuçlarına dair basın bülteni
29/06/2020

Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği’nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 29 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, 61 geçerli oyun tamamını alarak yeniden Birlik Başkanı seçildi.

Seçimin ardından yaptığı konuşmada Birliğin  önümüzdeki dönem hedeflerine değinen  TSB Başkanı Atilla Benli, içeride yapıcı bir rekabetin yaşandığı, dışarıda ise tek sesin hakim olduğu 66 üyesiyle ve tüm paydaşlarıyla sigorta sektörünün büyük bir aile olduğunun altını çizdi.  “Sektörümüzün referans kuruluşu Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığının üyelerimiz tarafından yeniden şahsıma layık görülmesi ve emanet edilmesi benim için büyük bir onur ve sorumluluktur” diyen Benli sözlerini şöyle sürdürdü: