ustok Ocak Kasko Değer Listesi

Duyuru Haber > TSB yönetiminin SEDDK yönetimini ziyareti hakkında basın bülteni
03/12/2020

TSB Yönetiminden SEDDK'ya ziyaret

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Yönetim Kurulu, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, İkinci Başkanı Ali Ersoy ve Başkan Yardımcıları Mete Güler, Mahir Çipil ve Uluç İçöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette sektör olarak "birlik" mesajı verildi.

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Yönetimi, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  TSB Başkanı Atilla Benli liderliğinde Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Şencan, Taylan Türkölmez, Ceyhan Hancıoğlu, Cemal Kişmir ve TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı' nın katıldığı ziyarette sektörün gündemindeki önemli konular masaya yatırıldı.

TSB Başkanı Atilla Benli, sektörün düzenleme ve denetlemesini yapan SEDDK'nın Başkan ve Kurul üyelerinin 5 Haziran 2020 tarihinde görevlerine başlamaları sonrasında sektörün sorunlarının etkin ve verimli şekilde çözülmesi için yoğun şekilde çalışmalarının sektör şirketleri ve paydaşlar tarafından büyük takdir gördüğünün altını çizdi. Atilla Benli sözlerini şöyle sürdürdü: "Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan çalışmanın devam ettiği ortamda sigorta sektörünün SEDDK ile birlikte iletişimin güçlü bir şekilde sürmesi bizleri çok mutlu ediyor. Sektörümüz, tüm paydaşlarıyla tam bir birlik havasında banka dışı finansal sistemin büyütülmesi ve sektörümüzün bu büyüme içinde önemli pay edinmesi için etkili çalışmalar gerçekleştiriyor. SEDDK' nın genç, dinamik ve sektörün yakından tanıdığı yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla birlikte önümüzdeki dönemde daha da hızlı aksiyonlar alacağına inanıyoruz."

SİGORTASIZOLMAZ