ustok Mayıs Kasko Değer Listesi
Birliğimiz üyesi sigorta şirketlerinin sigortaladıkları motorlu kara taşlarının kasko değerlerini belirlemelerinde yardımcı olmak üzere, piyasa fiyatları göz önüne alınarak saptanan ve sektör içi bir hizmet gereği Birlik üyelerine duyurulan bu fiyatların yapılacak işlemlerde esas alınmasından, TSB hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmez.

Listenin hazırlanmasında ikinci el araç ilan siteleri, ithalatçı, imalatçı firmalar ve bunların web siteleri, galeriler, konu ile ilgili süreli yayınlar, gazetelerin ikinci el ilanları ve bunların web siteleri, alıcı veya satıcı tarafından ibraz edilen fatura ve benzeri belgeler gibi kaynaklardan yararlanılmaktadır.

Duyuru Haber > Yurtdışındaki Türk vatandaşların Bireysel Emeklilik Sistemi’nde dövizli birikim yapabileceğine ilişkin basın açıklaması
27/03/2020

Dövizli BES ile yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın ülkemizde tasarruf yapmaları teşvik ediliyor

Yurtdışında yaşayan vatandaşlara ve Mavi Kart sahiplerine dövizli Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) imkanı sağlayan Kanun değişikliği Resmi Gazete’nin 26 Mart 2020 tarihli 1. Mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu doğrultuda, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın döviz üzerinden tasarruflarının BES’e yönlendirilmesiyle; ülkemizde yerleşik vatandaşlarımız gibi devlet katkısı avantajından yararlanarak, 56 yaş sonrası ikinci bir emekliliğe hak kazanmaları hedefleniyor.